20/10/09

Η Περιφερειακή οδός για τη σύνδεση Δάσους – Δαφνίου, ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ


Η δημοτική αρχή σχεδιάζει την επανεκκίνηση του έργου «Κατασκευή Περιφερειακής οδού για τη σύνδεση περιοχής Δάσους Χαϊδαρίου με το Δαφνί». Με αφορμή αυτό το γεγονός κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή.

Γενάρης 2008

Συμβολική δενροφύτευση στο σημείο που εκτελούνται τα έργα.
(κλικ εδώ)

Συλλογή 2000 υπογραφών από κατοίκους του Χαϊδαρίου, και όχι μόνο, απαιτώντας τη διακοπή των εργασιών και την ακύρωση του έργου.
(κλικ εδώ και εδώ)

Οι υπογραφές, με το κείμενο διαμαρτυρίας, κατατίθενται στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαϊδαρίου και κοινοποιούνται και στο δασαρχείο Αιγάλεω, στον ΑΣΔΑ και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
(κλικ εδώ)

Φεβρουάριος 2008

Πραγματοποίηση δεύτερης μεγάλης δεντροφύτευσης στο ‘επίμαχο σημείο’. Περισσότερα από 300 άτομα συμμετείχαν και σε αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας, απαιτώντας την ακύρωση του έργου.
(κλικ εδώ)

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2008

Πότισμα και συντήρηση των δέντρων που φυτεύτηκαν στις δεντροφυτεύσεις. Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν και μαθητές σχολείων.
(κλικ εδώ, εδώ, εδώ και εδώ)

Φεβρουάριος 2009

Ένα χρόνο μετά, πραγματοποιείται νέα συμπληρωματική δεντροφύτευση και φροντίδα των δέντρων που φυτεύτηκαν τον προηγούμενο χρόνο.
(κλικ εδώ και εδώ)


Κάνουμε ξεκάθαρο ότι, η Διαρκής Κίνηση Χαϊδαρίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να απαιτεί την οριστική ακύρωση του έργου.

Θα επανέλθουμε άμεσα.