8/2/09

Κυριακή 8/2/09 - Μια επιτυχημένη δεντροφύτευση!

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "επετειακή" νέα δεντροφύτευση της πρώην "περιφερειακής Άνω Δάσους - Δαφνίου".
Οι συμμετέχοντες, πολίτες που κινήθηκαν και στις περσινές κινητοποιήσεις, αλλά και φετινοί, κάτοικοι του Χαϊδαρίου και όχι μόνο και όλων των ηλικιών, φύτεψαν νέα δέντρα και διαπίστωσαν με χαρά την πρόοδο και την επιτυχία των περσινών φυτεύσεων που σιγά σιγά παίρνουν τον δρόμο τους για να κάνουν την περιοχή πιο όμορφη και πιο πλούσια σε χλωρίδα.

Παράλληλα οι πολίτες που παρευρεθήκαμε με την συμμετοχή μας δηλώσαμε ενεργά ότι είμαστε πάντα εδώ, και πάντα έτοιμοι να υπερασπιστούμε το Ποικίλο Όρος απέναντι σε κάθε πιθανή απειλή, είτε στην συγκεκριμένη περιοχή, είτε στην ευρύτερη που βάλλεται από πολλές μεριές και έχει βάλει στόχο την καταδίκη της Δυτικής Αθήνας με σκοπό την υποτιθέμενη "ανάπτυξη".

Μετά το τέλος της δεντροφύτευσης ακολούθησε συζήτηση στην οποία πάρθηκε η απόφαση για την δημιουργία επιτροπής από φορείς και συλλογικότητες της περιοχής μας, η οποία θα ζητήσει επίσημες πληροφορίες από τον δήμο σχετικά με το νέο διαφαινόμενο έργο που έχει βάλει μπροστά και φαίνεται να αντικαθιστά τα προηγούμενα σχέδια που ακύρωσαν με τις περσινές αντιδράσεις οι πολίτες.

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν στη συνέχεια θα αξιολογηθούν για να δούμε πια θα είναι η θέση όλων μας πάνω σε αυτά τα νέα δεδομένα.

Προς το παρόν αυτό που μένει είναι μια άκρως επιτυχημένη δεντροφύτευση που έδωσε χαρά, κουράγιο και ελπίδα σε όλους μας. Πάντα τέτοια!
Κλικ στον τίτλο για ενημέρωση και από τον Οικόπολις.

Επί το έργον...

Ένα από τα πολλά "περσινά" δέντρα που πήρε τη θέση του στο μονοπάτι και αναπτύσσεται επιτυχημένα.