21/3/10

Παρέμβαση φορέων και κινήσεων πολιτών για τις ΑΠΕ

9/12/09 :
Με αφορμή την κατάθεση από το ΥΠΕΚΑ σχεδίου νόμου για την επιτάχυνση της διείσδυσης των ΑΠΕ, ξεκίνησε μία πρωτοβουλία, μέσα από το energy forum, για μια παρέμβαση φορέων και κινήσεων πολιτών στη σχετική διαβούλευση. Αυτή η πρωτοβουλία αποτυπώθηκε στο παρακάτω κείμενο, που υπογράφεται από μια σειρά φορείς και που θα συνεχίσει να διακινείται μέχρι τη συζήτηση του σχεδίου νόμου στη Βουλή...συνέχεια

14/1/10
172 περιβαλλοντικές οργανώσεις, επιστημονικοί φορείς και κινήσεις πολιτών καταθέτουν μια ηχηρή πρόταση στον Πρωθυπουργό και στην Υπουργό Περιβάλλοντος στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης για το σχέδιο νόμου «Επιτάχυνση της ανάπτυξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής»...συνέχεια δείτε και εδώ.

16/3/10
''Σε αποστειρωμένο περιβάλλον και με απούσα την κοινωνία.''
Με αφορμή τη διεξαγωγή του συνεδρίου του ΤΕΕ για την ενέργεια μια σειρά οργανώσεων απέστειλε στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ε.Ε. το κείμενο διαμαρτυρίας που ακολουθεί...κλικ εδώ.

17/3/10
''Απάντηση του ΤΕΕ για την ενέργεια και τη φοροδιαφυγή.''
Σε απάντηση του χθεσινού σας δημοσιεύματος σχετικά με το Συνέδριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) για την Ενέργεια, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 8, 9 και 10 Μαρτίου 2010, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε τα εξής...κλικ εδώ.

Θα επανέλθουμε...