3/5/08

Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΕΤΑΝΙ

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα του Θριασίου και του δήμου Μάνδρας, η ομάδας μας έδωσε το παρόν στο (όντως) καταπράσινο Μελετάνι, για να γιορτάσουμε την πρωτομαγιά και να συμπαρασταθούμε στην δύσκολη μάχη των ανθρώπων της περιοχής, απέναντι στα τεράστια συμφέροντα που έχουν βάλει για ακόμα μια φορά στόχο το περιβάλλον της πολύπαθης Δυτικής Αττικής.
Ήταν μια γιορτή και συγχρόνως μια δυναμική διαμαρτυρία που έδωσε και δίνει ελπίδα ότι αυτός ο βρώμικος πόλεμος θα κερδηθεί.
Ρίξτε απλώς μια ματιά στην πρώτη φωτογραφία από κάτω για να καταλάβετε τον παραλογισμό κάποιων. Σε αυτή την γούβα που βλέπετε έχουν σκοπό να κάνουν χωματερή τοξικών αποβλήτων. Κοιτάξτε και τι περιβάλει αυτή τη γούβα: μια καταπράσινη και μεγάλη σε έκταση περιοχή!Και το Μελετάνι δεν είναι μόνο αυτή η φωτογραφία. Είναι μια πολύ μεγάλη έκταση, πραγματικός πνεύμονας για την Δυτική Αττική. Έχουμε την πολυτέλεια να τον στερηθούμε καταστρέφοντας τον ολοκληρωτικά και με τον χειρότερο δυνατό τρόπο;
Εμείς θα συνεχίσουμε να συμπαραστεκόμαστε με κάθε δυνατό μέσο στους κατοίκους του Θριασίου. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας. Ότι συμβαίνει εκεί αφορά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!