30/4/08

Όλοι την Πρωτομαγιά αγωνιστικά στο ΜΕΛΕΤΑΝΙ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΠΕ (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ) & ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ Επικοινωνία : τηλ : 210-5537308-9 -10. fax: 5537220. Κιν. 6977180196 -6944306700 Email: epitropiagona@gmail.com


Όλοι την Πρωτομαγιά αγωνιστικά στο ΜΕΛΕΤΑΝΙ

( Πρόσβαση : στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και με κατεύθυνση προς Κόρινθο, ελάχιστα μέτρα πριν τον Σταθμό των Διοδίων Ελευσίνας, βγαίνουμε στον παράδρομο όπου και ο λυόμενος Σταθμός της Τροχαίας Διοδίων. Ακολουθούμε την σήμανση και ανηφορίζουμε προς το Μελετάνι. Από τις 11 π.μ ο Δήμος Μάνδρας που διοργανώνει την εκδήλωση θα φροντίζει για όλα : φαγητό, ποτό)



Βιομηχανικά Απόβλητα
στο καταπράσινο
Μελετάνι της Μάνδρας;


Μέσα στην καρδιά του περιαστικού μας πρασίνου, στο καταπράσινο Μελετάνι της Μάνδρας, η MANDRECO ορέγεται την εγκατάσταση της πρώτης χωματερής επικινδύνων αποβλήτων στην χώρα! Μέσα στα λαγούμια ενός εξαντλημένου μεταλλείου επιχειρείται να στηθεί μια νέα τριτοκοσμική και αφάνταστα ρυπογόνα δραστηριότητα .

1) 900 στρ δασικής έκτασης θα καταληφθούν και θα μετατραπούν σε σεληνιακό τοπίο.
2) Η χωματερή επικινδύνων θα υποδεχτεί τους 100.000 τόνους βιομηχανικών αποβλήτων από τις 2 Χαλυβουργίες που βρίσκονται στην Δυτ. Αττική και τα απόβλητα από άλλες βιομηχανίες της χώρας .
3) Επιπλέον θα υποδεχτεί σε ημερήσια βάση 50 τόνους σκόνης από σακκόφιλτρα.
4) Θα δημιουργήσει μόνιμες βλάβες στο οικοσύστημα της περιοχής , στο έδαφος , το υπέδαφος , τον υδροφόρο ορίζοντα !
5) Θα τραυματίσει ανεπανόρθωτα ένα μοναδικό πνεύμονα πρασίνου στο Θριάσιο που τροφοδοτεί με οξυγόνο όλη την περιοχή !
6) Θα απαξιώσει τις περιουσίες των πολιτών και θα ανακόψει όλη την προσπάθεια αναβάθμισης του Θριάσιου

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ !