18/4/08

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ

ΠΑΝΑΤΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΗΣ

Φίλοι και φίλες του Παναττικού Δικτύου,

Την Πέμπτη 10.4.08 στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, έγινε συνάντηση του Συντονιστικού του Παναττικού , με θέμα την προετοιμασία της Β ετήσιας Συνάντησης των Κινημάτων Πόλης.

Από φίλους, μέλη συλλογικοτήτων του Παναττικού έγινε ενημέρωση για την κατάσταση των κινημάτων και τις τρέχουσες κινηματικές δράσεις της Αττικής.

Συγκεκριμένα έγινε αναφορά:

1. Στα προβλήματα του Θριάσιου Πεδίου και την συγκέντρωση στο ΥΠΕΧΩΔΕ την 16.4.08

2. Στον αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και την συγκέντρωση την 16.4.08

στο Νος. Ντυνάν και την πορεία στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

3. Στην συγκέντρωση που προετοιμάζουν φορείς του Χαλανδρίου, Χολαργού και Αγ. Παρασκευής, το Σάββατο 19.4.2008 ώρα 12.ΟΟ το μεσημέρι στο Νομισματοκοπείο, ενάντια στη μεταφορά του Υπουργείου Οικονομικών και την οικοδόμηση 55.000 τ.μ.

4. Στην κατάσταση που επικρατεί στην Πάρνηθα και γενικά τους ορεινούς όγκους της Αττικής

5. Στον Ελαιώνα και την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Αθηναίων σχετικά με την «χάρτα Πρασίνου» του Δήμου.

6. Εκτενής συζήτηση έγινε για το θέμα του Ιπποδρόμου.Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν να γίνει συγκεκριμένη δράση των κινημάτων στον εν λόγω χώρο, πιθανόν και την Ημέρα Περιβάλλοντος και τέλος

7. Έγινε αναφορά στην ΠΥΡΚΑΛ του Δήμου Υμηττού και

8. την κατάσταση στον Κηφισό Ποταμό.

Την Μ.Δευτέρα 21.4.08 και ώρα 8.00 μμ θα ξανασυναντηθούμε στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης για να συζητήσουμε συγκεκριμένα την διοργάνωση της Β. Συνέλευσης των Κινημάτων της 11.05.08

(υπενθυμίζουμε ότι οι συναντήσεις του «Συντονιστικού» είναι ανοικτές σε κάθε συναγωνιστή και ενεργό πολίτη ή συλλογικότητα).