22/10/11

Επιτροπή Αγώνα Φυλής


Η κυβέρνηση προχωράει στην υλοποίηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Αττική επιταχύνοντας τις διαδικασίες έτσι ώστε τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2014. Η πρόκριση τεχνολογιών καύσης και η παραχώρηση της διαχείρισης σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα θα επιβαρύνουν το ήδη υποβαθμισμένο περιβάλλον και θα οδηγήσουν σε αύξηση των δημοτικών τελών.
Ειδικότερα για την περιοχή μας θα συνεχιστεί η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής μέχρι το 2040 τουλάχιστον. Επιπλέον η δημιουργία δύο εργοστασίων καύσης, σε συνδυασμό με τις ήδη ρυπογόνες δραστηριότητες που υπάρχουν θα δημιουργήσουν συνθήκες κόλασης για τις ζωές των κατοίκων.
Μπροστά σε αυτή την ζοφερή κατάσταση που προδιαγράφεται πιστεύουμε ότι μόνο ο συντονισμένος και ενιαίος αγώνας όλων των κατοίκων της Αττικής μπορούν να αποτρέψουν το έγκλημα που σχεδιάζουν, κυβέρνηση, δήμαρχοι και επιχειρηματικά συμφέροντα.
Καλούμε σε ανοιχτή σύσκεψη όλες τις Επιτροπές Αγώνα και τις Συλλογικότητες της Αττικής που αγωνίζονται ενάντια στον Περιφερειακό Σχεδιασμό για να συζητήσουμε τον συντονισμό των κινημάτων και τον σχεδιασμό της δράσης μας. Η σύσκεψη θα γίνει το Σάββατο 22/10/2011 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου (Μπουμπουλίνας και 17ης Νοεμβρίου, Ζεφύριο).

Σύνδεσμος
Επιτροπή Αγώνα Φυλής
για το Άμεσο και Οριστικό Κλείσιμο
της Χωματερής Άνω Λιοσίων - Φυλής

epitropi-fylis.blogspot.com
epitropi.fylis@gmail.com