17/5/10

Συγκέντρωση και Πορεία στα Δυτικά, ΤΡΙΤΗ 18-5 στις 6μμ στον Εσταυρωμένο στο ΑΙΓΑΛΕΩ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ


Συμπολίτες/σες – εργαζόμενοι/ες – άνεργοι/ες – νέοι και νέες,
Η κυβέρνηση Παπανδρέου πειθαρχώντας στις εντολές της ΕΕ και του Διεθνούς Κεφαλαίου και με την στήριξη (έμμεση και άμεση) των υπόλοιπων εγχώριων δυνάμεων του αστικού καθεστώτος (Ν.Δ, ΛΑΟΣ) αποφασίζει στα πλαίσια της ΄΄διάσωσης της πατρίδας΄΄ να παραδώσει την χώρα στα νύχια του ΄΄κανιβαλλικού΄΄ Δ.Ν.Τ !
Μετά την πρόσφατη πρωτοφανή επίθεση στους μισθούς και τα επιδόματα των δημόσιων υπαλλήλων, οι αχόρταγοι διεθνείς κερδοσκοπικοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί επιβάλλουν στο πολιτικό προσωπικό τους να διατάξει τώρα την σφαγιαστική αφαίρεση κάθε κατακτημένου εργασιακού δικαιώματος όλων των εργαζομένων !
Μαζικές απολύσεις, αναστολή και κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, συντριπτική μείωση μισθών, συντάξεις - επιδόματα κηδείας, φοροκλοπή του λαϊκού εισοδήματος, ξεπούλημα Δημόσιας Υγείας και Παιδείας , αυτά είναι τα νέα μέτρα που έρχονται και δεν είναι προσωρινά. Έρχονται για να μείνουν για ΠΑΝΤΑ !
Μπροστά σ΄αυτήν την ιστορικών διαστάσεων Επίθεση των Δυνάμεων του Κεφαλαίου, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, οι δυνάμεις της Ζωντανής Εργασίας, οι άνθρωποι που παράγουμε τον πλούτο αυτού του κόσμου, αυτόν που μας κλέβουν αιώνες τώρα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ !

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ !

Πρωτοβουλία Δημοτικών Κινήσεων & Συλλογικοτήτων στα Δυτικά
για την Δράση κατά των Μέτρων
΄΄Αντι-Θέσεις΄΄ Αγωνιστική Κίνηση Αγία Βαρβάρα
΄΄Ανάπλαση Αιγάλεω΄΄ Αιγάλεω
΄΄ΑΝεξάρτητη Αριστερή Συσπείρωση Αιγάλεω΄΄ Αιγάλεω
΄΄Διαρκής Κίνηση΄΄ Χαϊδάρι
΄΄Λαϊκές Αγωνιστικές Κινήσεις΄΄ Αγία Βαρβάρα
΄΄Πάμε Αλλιώς΄΄ Κορυδαλλός
΄΄Πολίτες σε Δράση΄΄ Χαϊδάρι
΄΄Συμπαράταξη για τον Άνθρωπο και την Πόλη΄΄ Αγία Βαρβάρα