11/3/08

ΘΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Κ.ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΟΖΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ

Στο τεύχος 43 (Φεβρουάριος 08) της εφημερίδας Ρεπορτάζ, διαβάσαμε με ευχάριστη έκπληξη το άρθρο για την Περιφερειακή οδό του κ. Ανδρέα Μποζίκα εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου του Δήμου Χαϊδαρίου με τη παράταξη «Πρώτα το Χαϊδάρι – Δημήτρης Τσατσαμπάς».

Η Διαρκής Κίνηση χαιρετίζει τις απόψεις του κ. Μποζίκα, διαπιστώνοντας ότι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση αφού δείχνει να αφουγκράζεται τις ανησυχίες των συμπολιτών μας σχετικά με το επίμαχο αυτό θέμα.

Εδώ να θυμίσουμε ότι η παράταξη του κ. Τσατσαμπά στο δημοτικό συμβούλιο της 14ης Ιανουαρίου ψήφισε υπέρ της πρότασης του δημάρχου για τη πραγματοποίηση του «μη ωφέλιμου έργου».

Η στάση του κ. Μποζίκα, ελπίζουμε να γίνει παράδειγμα σε όσους στη δημοτική αρχή συνεχίζουν να επιμένουν να προχωρήσουν ένα έργο, ήδη ακυρωμένο στη συνείδηση κάθε ευαισθητοποιημένου περιβαλλοντικά πολίτη.

Εμείς ως Διαρκής Κίνηση, έτσι και αλλιώς, μαζί με τους πολυάριθμους συντοπίτες μας παραμένουμε σε επαγρύπνηση. Και αυτό γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μόνο οι πολίτες, που δεν έχουν κανένα άλλο όφελος, πέρα από τη προστασία του ήδη επιβαρυμένου περιβαλλοντικά τόπου μας μπορούν να εγγυηθούν την υπεράσπιση του.

Κλικ εδώ για να διαβάσετε το άρθρο του κ. Μποζίκα.