20/1/09

Μεγάλη νίκη για την διάσωση του Ελαιώνα - η προσπάθεια συνεχίζεται


Η προσπάθεια και η επιμονή του περιβαλλοντικού κινήματος, και στη συγκεκριμένη περίπτωση της Επιτροπής για την διάσωση του Ελαιώνα αποφέρει καρπούς μετά την απόφαση του Τμήματος Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας για αναστολή των εργασιών στο υπό ανέγερση εμπορικό κέντρο τής «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική», στον Βοτανικό.

Μια μεγάλη νίκη ενός απόλυτα δίκαιου αγώνα που γίνεται ακόμα πιο σημαντική αν αναλογιστεί κανείς την ασύλληπτη σε έκταση και παντελώς βρώμικη επίθεση που δέχτηκαν και δέχονται οι αγωνιστές του Ελαιώνα, από κάθε εκπρόσωπο του συστήματος, με σκοπό όχι μόνο να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα που πάνε κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ, αλλά και να λασπολογήσουν κατηγορώντας τους ίδιους για δήθεν "εκπροσώπηση σκοτεινών συμφερόντων"!! Πράγμα που αποδεικνύει περίτρανα, πως τα πραγματικά συμφέροντα δεν σταματούν πουθενά όταν πλήττονται, πράττουν ανήθικα και βάλλουν απέναντι και στην νομιμότητα για να περάσουν το δικό τους.

Η νίκη αυτή, που είναι νίκη για το αυτονόητο, ένα δηλαδή καλύτερο περιβάλλον για το πολύπαθο λεκανοπέδιο, δίνει κουράγιο σε όλους μας. Συναγωνιστές της Επιτροπής του Ελαιώνα είμαστε μαζί σας. Ο πόλεμος συνεχίζεται και είναι πολύ δύσκολος.

Διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ το σχετικό δελτίο τύπου.

Κάντε κλικ στον τίτλο για να ενημερωθείτε απευθείας από το blog της Επιτροπής.

Η φωτογραφία είναι από το blog της Επιτροπής.